За марката Takeshy Kurosawa

Takeshy Kurosawa е модерен италиански фешън бранд за мъже с богата история. Неаполитанската фамилия Лангела вече десетилетия твори едни от най-добрите модели облекло за мъжете.  

През 2004 година, Джузепе Лангела Джуниър основава бранда Takeshy Kurosawa. Като голям почитател на японската култура, той избира името на модния бранд в чест на двама велики японски режисьори: Takeshy Kitano и Akiro Kurosawa. Марката се концентрира в създаването на висококачествена висша италианска мода за мъже. Дългогодишните традиции на марката залагат най-високите стандарти. Всичко се произвежда ексклузивно в Италия, шие се основно на ръка. Използваните текстили и материали се доставят от Италия и света от лидерите в производството на висок клас материи.  При Takeshy Kurosawa компромис с качеството е просто немислим.  

Стилът на Takeshy Kurosawa е бунтарски, изключително оригинален и функционален и в същото време впечатляващ и желан. Италианския дизайн в комбинация с японските техники за обработка на текстил позволяват създаването на ефектен и незабравим стил. Широката палитра от модели на марката биха задоволили всеки вкус – оригинални тениски, суетшърт и анцузи, кашмирени пуловери, ризи и сака. Но безспорния хит на Takeshy Kurosawa дънките и денима – ръчно създадени с изключително качество и уникален дизайн. За тяхното създаване дизайнерите на марката използват най-висококачествените платове на японските текстилни компании Kurabo и Amhot. Няма как да не притежавате поне един чифт от емблематичните дънкови модели на Takeshy Kurosawa – а ако още нямате – при нас може да намерите цялата колекция дънкови облекла на марката.

Избирайки Takeshy Kurosawa, вие избирате на първо място – изключително качество. Моделите са впечатляващи, нестандартни и различни – може да сте сигурни, че няма да срещнете някого, облечен толкова стилно и добре като вас. Съчетанието на безупречно качество с креативен дизайн и най-висок клас използвани материи е гаранция за една завладяваща мъжка модна линия.

Всяка колекция на Takeshy Kurosawa е лимитирана и уникална, което превръща модните творения на марката в изключително желани от мъжете.

За марката
4446

останете близо

Абонирайте се за нашия бюлетин
6
viber logo

Присъединете се към нашата VIBER общност , за да получавате актуализации и информация за събития.