#takeshykurosawa #takeshykurosawasofia

#kuro #dna #forman 

Магазин
Таkeshy Kurosawa Sofia
Истинският дом на марката

В истинското сърце на София, точно срещу Софийската опера, се намира магазин Takeshy Kurosawa Sofia.

Положихме началото още през далечната 2006 година, когато бутикът беше създаден. От тогава, вече 16 години, ние се грижим за визията и стила на хиляди доволни клиенти.

Положихме началото още през далечната 2006 година, когато бутикът беше създаден. От тогава, вече 16 години, ние се грижим за визията и стила на хиляди доволни клиенти.

В нашия магазин ще намерите огромно разнообразие от най-добрите и уникални модели на Takeshy Kurosawa. Преди всеки един сезон, нашият екип пътува до Италия, за да селектира и избере за клиентите ни най-интересните, впечатляващи и неповторими модели от новите колекции на култовата италианска модна марка за мъже. Винаги избираме и поръчваме най-доброто – затова отдаваме цялото си внимание и любов към марката преди всеки сезон. Старата българска поговорка гласи – „Око да види, ръка да пипне“. А в модата тази поговорка важи с пълна сила. Избираме най-впечатляващите и най-качествени модели, за да ви предложим най-доброто.

Takeshy Kurosawa Sofia е бутик, създаден с много любов към детайла. При нас ще се насладите на красив интериор, функционално разпределение и винаги най-актуалните модели на Takeshy Kurosawa. При нас няма как да не се почувствате комфортно и уютно. 

 Нашия екип ще се погрижи за вашето положително преживяване – ще ви посрещнем с усмивка, ще ви консултираме за това кои модели ще ви подхождат най-добре, ще ви разкажем за материите, кройките, стила и актуалните модни тенденции. Наша мисия е не просто да ви накараме да си купувате – искаме всеки един наш клиент да стане и наш приятел, да е удовлетворен от избора си и да знаем, че ще се върне отново.

Вече 16 години създаваме усмивки и нови приятели – ако още не сте ни посетили – заповядайте! Ще се постараем преживяването да си заслужава. А че ще харесате моделите и качеството на Takeshy Kurosawa съмнение нямаме. Веднъж докоснали се до уникалната италианска марка, ще станете нейни фенове. 

kurdo_DNA

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

1133

останете близо

Абонирайте се за нашия бюлетин
6
viber logo

Присъединете се към нашата VIBER общност , за да получавате актуализации и информация за събития.